Blockchain meetup

Organizujeme meetupy a moderované diskusie na tému kryptomien, zúčastňujeme sa konferencií, vydávame newsletter, ktorý má vyše 1 500 odberateľov… Keďže naše občianske združenie vzniklo so zámerom propagovať a popularizovať blockchain technológie, rozhodli sme sa podeliť o naše skúsenosti aj formou prednášok pod názvom „Blockchain meetup“.

„V našich radoch máme dostatok kvalitných odborníkov na blockchain, na kryptomeny postavené na tejto technológii. Stávame sa mienkotvorné médium, čoraz častejšie sa nás obracajú média, podnikatelia, vedecké a vzdelávacie inštitúcie…. Cítime potrebu naše poznatky zdieľať , aby priniesli prospech celej spoločnosti. Preto dozrel čas na vlastné vzdelávanie. Sériu meetup-ov, na ktorých chceme postupne poukázať na fakt, aký potenciál má objav menom blockchain,  aké je jeho uplatnenie napríklad aj v podnikaní, pripravujeme v spolupráci s partnerom  HubHub,“ vysvetľuje prezident Blockchain Slovakia – Marek Môcik.

Podpora vzdelávania a edukačných iniciatív je jeden zo základných pilierov HubHub. Pokiaľ chceme dosiahnuť významný pokrok v digitálnej transformácii pracovnej sily, musíme sa sústrediť na rozvoj ľudského kapitálu, a to v úzkej spolupráci s partnermi akými sú aj Blockchain Slovakia“, vysvetľuje dôvody spojenia dvoch silných značiek Zuzana Šottová – programming manager  z bratislavského HubHubu.

Do konca júna ich bude sedem, myslíme Blockchain meeutupov. Postupne sa pozrieme na využitie blockchainu v oblasti technológií, obsahu, či sociálnych sieti. Do budúcna sa plánujeme zamerať aj na prínos blockchain v živote človeka – občana.

 

Tešíme sa na Vás.

         Blockchain Slovakia - HubHub