Veríme v budúcnosť kryptomien

BitPanther je start-up, ktorý sa zaoberá vývojom a výskumom softwarových aplikácii na báze technológie Blockchain, ale tiež predajom a nákupom digitálnych mien. Veríme v potenciál technológie Blockchain a budúcnosť kryptomien. Myslíme si, že v budúci rozvoj nebude zameraný iba na kryptomeny, ale najmä na praktické využitie Blockchainu a riešenia, ktoré nová technológia prinesie.

 

Začiatky boli opatrné

S bitcoinom sme začali v roku 2013 a myšlienka založiť si zmenáreň prišla v roku 2015. Koncom roka sme spustili zmenáreň BitPanther s 2 coinami…BTC a LTC… V tom čase toho nebolo veľa, teda zmenárni a v podstate aj záujem o crypto bol omnoho menší. Naša klientela bola prevažne zahraničná, keďže sme mali od začiatku možnosť platby cez Visu alebo Master. Dnes je to tak pól na pól. Pripravujeme kompletnú premenu platformy… zjednodušené a intuitívne ovládanie, priebežná implementácia peňaženiek, pridanie platobných metód a ešte niečo naviac. Dnes predávame a vykupujeme 25 kryptomien-tokenov…medzi nimi aj slovenský DECENT. Prinášame jednoduchý spôsob, ako konvertovať tradičnú menu na digitálnu. Ponúkame bezpečnosť, rýchlosť, žiadne skryté poplatky a spoľahlivý zákaznícky servis.

 

Chceme kryptomeny dostať bližšie k ľuďom

Digitálne peniaze sú možnou alternatívou k bežným peniazom, ktoré spravujú štáty a banky. Je to prvá decentralizovaná platobná sieť typu peer-to-peer, ktorá je poháňaná algoritmom, a nie centrálnou autoritou. Všetky nákupy sú okamžite prevedené do digitálnych peňaženiek podľa vášho výberu. Chceli by sme v celosvetovom meradle podporovať prijatie kryptomien.  Snažíme sa, aby k nim malo prístup čo najviac ľudí. Digitálne meny môžu byť omnoho atraktívnejšou investíciou, než si myslíme. Veríme, že Ethereum sa stane jednou z najdôležitejších Blockchain platforiem v budúcnosti, a vytvorí silnú kapacitu pre ideu inteligentných zmlúv – smart kontraktov, ich vývoj a nasadenie.  Inteligentné zmluvy – smart kontrakty sú aplikácie, ktoré fungujú presne tak, ako sú naprogramované, bez možnosti výpadkov, cenzúry, podvodu alebo vplyvu tretej strany. Majú preto obrovský potenciál pre rozvíjajúce sa trhy bojujúce s výpadkami serverov, korupciou alebo podvodným správaním.

 

Blockchain Slovakia - Yellow Black